У Львові доопрацювали проект детального плану території

18:05 18 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У Львові представили громадськості доопрацьований проект детального плану території у районі вулиці Липова Алея.

Про це повідомили в середу, 18 вересня, на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Днями відбулося громадське слухання обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вулиці Липова Алея».
Завідувач сектору громадських слухань відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради Дзвенислава Челепіс зазначила: «Захід відбувається у межах громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території, яке триває до 6 жовтня. «Отже, до 6 жовтня є можливість подати письмові зауваження та пропозиції до детального плану території. Подавати їх потрібно через Центри надання адміністративних послуг начальникові управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР».

«Спочатку заслухали доповідь представника замовника цієї містобудівної документації – управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР Галини Гірняк, яка відзначила, що цей ДПТ виконаний на замовлення виконавчого комітету ЛМР. Ця територія представляє собою дві земельні ділянки, що перебувають у приватній власності. З півночі вони межують зі стадіоном «Україна», а зі заходу – вулицею Стуса», – поінформували також на порталі депутатів.

«Далі представник розробника – ТзОВ «Студія 5Ф» – Андрій Ігнатюк поінформував про  доопрацьований проект детального плану території у районі вулиці Липова Алея. За його інформацією, зміни внесені до проїздів та підходів на цій території, розміщення прибудинкових майданчиків, змінено поверховість будинків та їхню посадку», – розповіли також на порталі депутатів.

«Зокрема, розробник повідомив, що ця територія матиме повний спектр прибудинкової інфраструктури. Це дитячі, спортивні майданчики, господарські приміщення. Під усією територією буде підземний паркінг, міститиметься дитячий садочок тощо», – поінформували також на порталі депутатів», – повідомили також на порталі депутатів.

«Представники громадськості задали запитання розробникові, розповіли про свої зауваження та пропозиції до детального плану, які в основному стосувалися необхідності розвитку соціальної інфраструктури у цьому мікрорайоні, а також поінформували про те, що свої пропозиції вони надішлють у письмовому вигляді на адресу Львівської міської ради», – поінформували також на порталі депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів