У Львові до 25 квітня не подаватимуть гарячу воду в 10 будинків

15:15 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vpoltave.pl.ua

Як пояснили в ЛМКП «Львівтеплоенерго» – через будівництво нової теплової мережі на вулиці Луганській.

Як повідомили сьогодні, 23 квітня, прес-службі міської ради в ЛМКП «Львівтеплоенерго», через роботи з будівництва нової теплової мережі на вулиці Луганській до 25 квітня призупинено подачу гарячої води до десяти житлових будинків. Зокрема припинено подачу гарячої води до житлових будинків на вулицях Карбишева, 8, Листопадній, 11, Листопадній, 16, Угорській, 7, 9, 21 та 21а, Дунайській, 6, Раковського, 10, на проспекті Ч.Калини, 7 та 7а, а також до Львівської обласної дитячої спеціалізованої лікарні на вул. Дністерська, 27 та 8-ї комунальної клінічної лікарні на вул. Навроцького, 23.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт, а аткож конкретизує:

«Роботи з прокладання нової тепломережі на вул. Луганській розпочалися 11 листопада 2013 р. Загальна довжина труби, яку необхідно прокласти – 1 776 м.

Труби прокладають попередньо ізольовані. Діаметр труби 530х710.

На даний час прокладено 647 метрів. Роботи проводить спеціалізовано ремонтно-будівельний цех ЛМКП «Львівтеплоенерго» без залучення підрядних організацій та за кошти комунального підприємства.

Необхідність прокладання нової тепломережі викликана тим, що стара, в цей час діюча тепломережа, яка була прокладена з 1974 року по 1978-й, вичерпала термін експлуатації.  Стара тепломережа виконана зі спіральношовної труби.

Такі труби, здебільшого, використовували на подачу холодної води, адже спірально шовна труба не відповідає вимогам ГОСТ (ДСТУ) стосовно прокладання теплових мереж. Це, своєю чергою, призводить до частих поривів на тепломережах, прокладених такою трубою, внаслідок теплового розширення під час опалювального сезону

 А ліквідовувати пориви на даній тепломережі було вкрай складно, оскільки над нею проходить високовольтна електролінія. Тому нову тепломережу прокладають прямими попередньо ізольованими трубами і за новою схемою.

Вартість робіт, згідно з розробленим проектом – 9 млн. 770 тис. грн. без ПДВ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів