У Львові діти й пенсіонери пригощали вечерею безпритульних і приготують їм обід

10:58 5 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб в інтернет-мережі «Facebook»

Бездомних годуватимуть у Центрі обліку бездомних на вулиці Кирилівській, 3а з 12.00.

«До міжнародного Дня волонтера, діти з ВГО «Асоціація – Моя родина», спільно із Львівським територіальним центром, готуватимуть обід для безхатченків – повідомили сьогодні, 5 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Організатором заходу є громадське об’єднання «Свербивус». Координатор проекту від товариства допомоги «Свербивус» Марта Присяжнюк розповіла:

«Львів завжди на крок попереду інших міст у питаннях соціальних ініціатив. У нас дуже багато волонтерів та людей, які хочуть і можуть робити добрі справи. І це не тільки студенти чи бізнесмени, а й ті, кого усі звикли вважати соціально незахищеним класом: діти-сироти та пенсіонери.

Вони також хочуть робити добрі справи, також хочуть почувати себе корисними. Тому, до Міжнародного дня волонтера, пенсіонери з Львівського територіального центру та діти з Всеукраїнської громадської організації «Асоціація – Моя родина» об’єднаються, щоб приготувати для безхатченків смачний обід. Ми хочемо таким чином привернути увагу до тих, хто потребує допомоги. І донести одну думку: якщо діти і пенсіонери можуть робити добрі справи, то що зупиняє вас?». 

Обід готуватимуть у Центрі обліку бездомних на вулиці Кирилівській, 3а. Початок – о 12:00. Дізнатись більше про подію можна за телефоном 050-373-15-96.

Натомість у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб розповіли вчора ввечері:

«Сьогодні з ініціативи ГО «Свербивус» було проведено спільну акцію з ВГО «Асоціаця – Моя Родина», Львівським територіальним центром та нашим Центром. Діти та люди похилого віку спільно приготували вечерю для бездомних осіб. Ввечері наші клієнти будуть частуватись овочевим супом та гречкою з м'ясом. 

Така чудова акція об'єднала різних людей не дивлячись на різницю у віці. Люди похилого віку вкотре проявили свої кулінарні здібності а діти змогли перейняли корисний досвід та долучитися до спільної справи. Висловлюємо вдячність ГО «Свербивус» та всім учасникам акції».

Про це повідомили на сторінці Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлини з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів