У Львові демонтували цього року 2200 рекламних вивісок і конструкцій, на черзі – ще близько 40 (відео)

14:00 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrday.com

Процес демонтажу розпочався з вулиці Мельника і продовжився на вулиці Героїв УПА та Науковій.

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» проводили 30 липня о 10:00 у Львові в рамках чинного законодавства демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без дозволів, виданих у встановленому порядку, та вивісок без погоджених проектів, або які не відповідають цим проектам.  Процес демонтажу розпочався з вулиці Мельника і продовжився на вулиці Героїв УПА та Науковій. Керівник відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» Андрій Барилко розповів:

«З початку 2015 року у місті Львові демонтовано 2200 рекламних конструкцій та вивісок. Станом на сьогодні планується демонтувати близько 40 конструкцій, це залежить від швидкості роботи.

Порівняно з попереднім 2014 роком, у Львові збільшилась кількість непогоджених рекламних носіїв приблизно вдвічі. Це пов’язано з тим, що серед підприємців зростає тенденція не подавати відповідний пакет документів для погодження вивіски чи отримання дозволу на зовнішню рекламу».

Право власності на демонтовану конструкцію місту не переходить. Підприємець безперешкодно може забрати свою вивіску чи засіб зовнішньої реклами, надавши відповідну заяву та відшкодувавши понесені КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання.

Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів