У Львові через матч «Шахтаря» з «Реалом» відбудуться зміни в русі транспорт

09:48 25 листопада 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

До стадіону курсуватимуть шатл-баси.

«У середу, 25 листопада, о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» розпочнеться футбольний матч Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і мадридським «Реалом». На час проведення матчу відбудуться деякі зміни в русі приватного транспорту», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

Окрім цього, вирішено створити місця під парковку таксі. Також для комфорту вболівальників з 19.45 до 21.45 та у період з 23.45 до 01.45 шатл-баси до стадіону курсуватимуть – за маршрутами площа Петрушевича – вулиця Шота Руставелі –Стрийська, 199 та кінотеатр імені Олександра Довженка на проспект іЧервоної Калини – вулиці Хуторівка –Стрийська, 199.

Доїзд на матч для приватного транспорту здійснюватиметься за схемами: Стрийська – Вернадського – Броварського – «Арена Львів», Стрийська – Сокільницька (поворот перед іподромом) – Міклоша – «Арена Львів». Також заїзд здійснюватиметься з кільцевої дороги.

Виїзд зі стадіону після матчу відбуватиметься за маршрутами: «Арена Львів» – Броварського – Вернадського – Стрийська. Виїзд також здійснюватиметься на кільцеву дорогу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів