У Львові через пожежу в тролейбусі обмежено рух транспорту на частині проспекту Чорновола (відео)

11:25 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Орест Семенюк / vgolos.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з пожежею в тролейбусі обмежено рух транспорту на частині проспекту Чорновола – біля ТЦ «Арсен».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

Як поінформував головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, фахівці з’ясовують причини загоряння тролейбуса №13. Тролейбус згорів. Постраждалих немає. 

«Тролейбус старий, був в експлуатації 27 років. Його залишкова вартість – близько 6 тис. грн. Працюватиме технічна комісія, яка дасть остаточний висновок причини загоряння в тролейбусі», – розповів Володимир Ковалів.

На місці ще працюють служби МНС. «Після того, як пожежники закінчать всі роботи, будемо перевозити його у тролейбусне депо», – додав Володимир Ковалів. У зв’язку з пожежею на частині пр.Чорновола  біля ТЦ «Арсен» обмежено рух транспорту».

Натомість інтернет-видання «iPress.ua»повідомило сьогодні, 9 квітня,

«У Львові на проспекті Чорновола заблокований рух через пожежу тролейбуса №13. Про це повідомляють користувачі мережі інтернет-мережі «Facebook».

Надзвичайна ситуація трапилась о 9.45. Тролейбус загорівся просто на дорозі, ще й поблизу автозаправної станції. Працівники ДАІ змушені були перекрити проспект, тому наразі рух транспорту паралізовано. За попередньою інформацією, пасажири унаслідок пожежі не постраждали.

Очевидці також пишуть, що дим від пожежі був надзвичайно сильним. На місці події працюють пожежники та слідчі».

 Як інформував «ЩЛ», учора на вулиці Круглій гасили займання в автівці«Fiat Doblo», а сьогодні – в тролейбусі на проспекті Чорновола.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів