У Львові будуть служити строковики з трьох областей

16:38 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

До військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, яка дислокується у Львові, прибуло молоде поповнення з Рівненської, Харківської та Житомирської областей.

Призовників зустрів командир військової частини полковник Степан Логуш. Він розповів новобранцям про завдання, які виконує їхня військова частина та Національна гвардія України в цілому.

Призваний з Харківської області солдат Едуард Мартиненко поділився враженнями: «Ідучи на строкову військову службу, я хотів потрапити до Національної гвардії України. Загалом у мене дуже позитивні перші враження. Не заперечую і те, що маю бажання в майбутньому піти  на військову службу за контрактом».  

До прийняття військової присяги з гвардійцями буде проведено навчальний збір, під час якого молоді воїни опанують навички з тактичної, вогневої, фізичної та стройової підготовки. Про це повідомили сьогодні, 26 квітня, в прес-службі Національної гвардії України», де також опублікували фоторепортаж з військової частини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів