У Львові буде флешмоб «Твоє життя важливе!»

09:40 10 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: leopolis.news

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, до Всесвітнього дня запобігання самогубствам, організує флешмоб «Твоє життя важливе».

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Флешмоб відбудеться 10 вересня на різних локаціях міста. Час проведення – з 15.00 до 18.00».

У Львівському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розповіли: «Хочемо нагадати людям про важливість і цінність їхнього життя, проінформувати, куди вони можуть звернутися у кризові моменти. Під час флешмобу Вова зі Львова разом з Уляною Малиняк будуть виконувати пісню «Ти Є Хто Ти Є», працівники Центру роздаватимуть наклейки із мотиваційними надписами та флаєри з інформацією».

«Зокрема, флешмоб відбудеться на площі біля торгово-розважальний центр «Форум» на вулиці Під Дубом (№7б), на площі навпроти головного корпусу Львівського національного університету імені Івана Франка, на площі Ринок, 1, на площі Митній, на площі перед кінотеатром «Кінопалац імені Довженка» на проспекті Червоної Калини (№81). Організатори передбачили орієнтовно по 20 хвилин на локацію», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів