У Львові 629 сімей учасників АТО звільнені від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій.

09:52 19 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Учасники АТО та члени їхніх сімей активно звертаються за звільненням від сплати за послуги з утримання будинків та прибудинкових територій та за наданням одноразової матеріальної допомоги постраждалим. 629 сімей учасників АТО скористалися звільненням від квартплати. Матеріальну підтримку з міського бюджету в розмірі від 5 до 15 тис. грн., за рішенням спеціальної комісії, отримали 43 особи, на загальну суму 300 тис. грн.

Про це повідомив директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк.

Це особи, які постраждали під час АТО, були поранені. Комісія призначає суму, залежно від ступеню поранення і матеріально-побутового стану сім’ї. Нагадаємо, 31 липня 2014 року Львівська міська рада прийняла ухвалу № 3700, якою затвердила Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей – мешканців м. Львова. Ця програма – це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні, з метою фінансової та іншої соціальної підтримки львів’ян, яких скеровують в зону проведення антитерористичної операції.
«На обліку у соціальних службах нашого міста на сьогоднішній день знаходиться 1 900 учасників АТО та членів їхніх сімей. Ми спілкувалися з 1 079 учасниками АТО.

Три сім’ї знаходяться в такій ситуації, що потребують соціального супроводу. 200 сімей відмовилося від допомоги. Оформлено 629 заяв на звільнення від квартплати. Матеріальну підтримку з міського бюджету в розмірі від 5 до 15 тис. грн., за рішенням спеціальної комісії, отримали 43 особи, на загальну суму 300 тис. грн. Це особи, які постраждали і були поранені під час АТО. Крім того, ми ведемо соціальний супровід, який включає в себе допомогу сім’ям, які подаються на матеріальні відшкодування з державного бюджету. Ми працюємо з сім’ями: від надання психологічного супроводу до юридичної допомоги і допомоги з приводу поховань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів