У «Львівтеплоенерго» запевняють, що вже подають опалення 97% споживачам житлового фонду

11:48 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newzelenogradsk.ru

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в комунальному підприємстві також пояснюють: «Для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. Тому, не усі одночасно отримують тепло».

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в нашому місті опалення подається до 97% споживачів. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», вчора офіційно розпочався опалювальний сезон у Львові. В перший день опалювального сезону теплопостачання отримали 97% споживачів житлового фонду.  «У нас на обслуговуванні є 1620 споживачів категорії населення. Станом сьогодні на ранок, 23 жовтня, опалення подається до 97% споживачів – 1566 будинків», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго. 

За словами ЛМКП «Львівтеплоенерго», входження в опалювальний сезон триває. Для нормалізації подачі опалення необхідно кілька днів, адже цей процес не відбувається миттєво, а потребує часу. Тому, не усі одночасно отримують тепло.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 20.10.2014р. №365, з 22 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів