У львівських бізнес-центрах не виявили вибухових пристроїв

09:10 7 червня 2018 р.

Фото до новини

У Львові чотири рази перевіряли в середу, 6 червня, повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили в четвер: «6 червня близько 09:27 від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшли повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові у бізнес-центрі «Український капітал» на вулиці Промисловій, 52, у бізнес-центрі «Lemberg» на вулиці Богдана Хмельницького, 176, у бізнес-центр «Оптіма-Плаза» на вулиці Науковій, 7а, 7б та 7д, у торгово-офісному центрі «Легенда-Клас» на вулиці Шевченка, 111а та в бізнес-центрі «Тауер» на вулиці Героїв УПА, 73.  Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і Львова згідно з «Планом дій …». Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

«6 червня о 12:25 від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшло повторне повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові за попередніми адресами та в бізнес-центрі «Клуб ділових людей» на вулиці Зеленій,109. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …». Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб», – розповіли також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«6 червня о 16:27 від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшло чергове  повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові за попередніми адресами та в адміністративній будівлі відділу матеріально-технічного забезпечення ГУ НП у Львівській області на вулиці Богдана Хмельницького, 52. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«6 червня о 18:27 від чергового УСБУ у Львівській області отримано інформацію, що на електронну адресу «Центру безпеки» Львова надійшло повторне повідомлення про закладення вибухових пристроїв у Львові за адресами, як  у повідомленні  о 12:25.
Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. На місцях подій, працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …». Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб», – розповіли також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«Працівниками слідчо-оперативних груп районних відділів ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами проведено обстеження приміщень бізнес-центрів та прилеглих територій. О 20:50 пошукові роботи у місцях можливого замінування були завершені, вибухових пристроїв не виявлено. Заходи по встановленню особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування, продовжуються», – поінформували також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів