У Львівському військовому шпиталі сподіваються відвідувачів на Великдень (відео)

15:28 30 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Небагато хто з поранених бійців зможуть відзначити свято у родинному колі.

«На Великдень запрошують небайдужих провідати поранених бійців у Львові», – повідомили сьогодні, 30 квітня, тележурналісти, які також поінформували:

«Небагато хто з військових зможуть відзначити свято у родинному колі. А для одужання бійців гарний настрій та психологічний стан не менш важливі за ліки.

У Львівському військовому шпиталі лежать бійці зі всієї України, лікуються тут місяцями, і рідні далеко не завжди мають змогу бути біля своїх родичів. Бійцю з позивним «Електрик» лише 25, а на камуфляжі вже немає місця для бойових нагород. Форма – в медалях, а тіло – у глибоких ранах. Боєць – родом із Бердичева. Тож його рідні приїжджають не так часто, як хотілося б.

А от рідним Артура їхати до Львова може бути навіть ризиковано. Вони залишилися на окупованій території і боєць хвилюється за їхню безпеку.  Важке поранення хребта Артур отримав у листопаді минулого року біля Опитного. Тепер мріє знову встати на ноги. Наснаги у боротьбі додають лікарі, кохана дівчина і чужі люди, яким не байдуже.

На Великдень тут особливо чекають смачненького. Охочим відвідати бійців у шпиталі лише раді. Як і гостинцям. Лише просять обачно підбирати продукти. Та найбільше застерігають, аби не приносили спиртного. А от самі бійці просять єдиного – не питати їх про війну».

Про це повідомили сьогодні, 30 квітня, на «Телеканалі новин «24».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів