У Львівській виправній колонії №48 просять послати їх на фронт (відео)

14:46 1 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У пенітенціарній службі думають над узаконенням «штрафбатів» та амністією добровольців, які хочуть взяти участь в АТО.


Відео: Zaxid.Net TV

«У Львові засуджені хочуть добровольцями йти на війну – повідомляють на сайті «ato.lviv.ua», конкретизуючи при цьому:

«Чимало засуджених готові йти воювати, аби захистити країну від сепаратистів. У пенітенціарній службі думають над тим, як узаконити такі «штрафбати» та як амністувати добровольців, що хочуть взяти участь в АТО.

Так, у Львівській виправній колонії №48 відбувають покарання рецидивісти. І чимало з них готові захищати Україну. Серед таких і Олег Савченко, який відбув уже половину терміну, йому залишилось ще чотири роки.

Засуджений зазначив: «Я у будь-який час готовий йти захищати Україну. Ті сепаратисти забирають те, що не їхнє, і наших людей вбивають. Можна звільнити з колонії тих, у кого термін менший, та сформувати штрафбати».

Серед в’язнів є й афганці. Дехто думає навіть повернути Крим. Вони також хочуть долучитись до боротьби із сепаратистами.

Еолишній танкіст Мирон Зашко розповів: «Я у козацтві, багато побратимів воюють зараз в АТО. У мене терміни великі, 5 років, вже рік відбуваю покарання». 

В адміністрації колонії віри засудженим не ймуть. Кажуть, що чимало з них лише хочуть вирватись на свободу.

Як відомо, серед сепаратистів чимало колишній засуджених. А от на Львівщині з чотирьох тисяч в’язнів назбиралася б сотня для захисту Батьківщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів