У Львівській ОДА очікують пропозиції громадськості щодо антикорупційної програми

16:48 24 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

На Львівщині відбудуться консультації з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій щодо антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік.

Про це повідомили в п’ятницю, 24 травня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Зміст матеріалів, винесених на обговорення – проект Антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік. Мета проведення консультацій з громадськістю – збір пропозицій з метою їх врахування, при розробці проекту Антикорупційної програми Львівської обласної державної адміністрації на 2019 рік».

«Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, інтересів яких стосуватиметься план заходів – міське і сільське населення, службовці органів державної влади та місцевого самоврядування, представники інститутів громадянського суспільства, громадські активісти, журналісти та інші представники ЗМІ», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін – якісна підготовка та виконання антикорупційної програми облдержадміністрації як запорука зменшення рівня корупції в усіх сферах діяльності державного органу через вжиття закріплених у ній тих чи інших заходів, які є оптимальними та очікуваними у суспільстві та як наслідок, збільшення рівня довіри населення до органів влади», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Способи забезпечення участі в обговоренні – електронні консультації. Строк подання пропозицій та зауважень – з 24 травня до 7 червня 2019 року. Контактна особа – Юрій Юревич (телефон – 2999-344). Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування – yurevich.loda@gmail.com. Результати обговорення буде оприлюднено на веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів