У Львівській облраді внесли зміни до програми підтримки учасників війни

14:15 10 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

Депутати Львівської обласної ради внесли у вівторок, 10 вересня, на сесії зміни до «Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО», зокрема – в порядок придбання житла для учасників АТО та ООС та родин Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомили у Львівській облраді, де також розповіли: «Документ доповнено пунктом, який дозволяє використовувати кошти обласного бюджету на придбання земельної ділянки, на якій розташовується будинок, що є предметом договору. Крім того, змінено граничний максимальний відсоток співфінансування з обласного бюджету придбання житла з 25 % до 40% та встановлено ранжування у відповідності до індексу податкоспроможності  територій».

«Тобто, чим нижчий індекс податкоспроможності – тим більший відсоток співфінансування з обласного бюджету (40%) і навпаки – чим вищий індекс податкоспроможності території, тим нижчий відсоток співфінансування з обласного бюджету (10%). Максимальний відсоток співфінансування з обласного бюджету для Львова – 20%», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів