У Львові продовжили термін користування перевантажувальною станцією ТВД

14:10 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: 4studio.com.ua

Виконком ЛМР продовжив термін користування підприємством «АВЕ Львів» перевантажувальною станцією ТВД на вулиці Північній до 4 грудня.

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «До міськради надійшло чергове звернення від ТзОВ «АВЕ Львів» з проханням продовжити дозвіл на користування перевантажувальною станцією на вулиці Північній. Розглянувши звернення перевізника, його зобов’язання дотримуватися правил під час перевантаження сміття без його накопичення, здійснювати перевантаження «з коліс на колеса», а також надання ним підтверджень звернення до міст області щодо сприяння в наданні ділянки для перевантаження, виконком прийняв рішення про продовження йому терміну користування станцією ще на 30 днів».

Керівник департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Сергій Сало запевнив: «Перевантаження перенакопичення сміття немає, перевантаження здійснюється з «коліс на колеса». У своєму додатку до звернення «АВЕ Львів» надало копії листів-звернень до директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства ЛОДА, голів Жовківської, Кам’янко-Бузької, Городоцької районних державних адміністрацій щодо сприяння в пошуку і надання земельної ділянки для здійснення перевантаження».

«Керівник «АВЕ Львів» Олег Гайовишин наголосив, що головна ціль роботи компанії – не допустити накопичення ТПВ. Водночас, пошук нової земельної ділянки для здійснення перевантаження триває», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів