У Львівській міськраді затвердили протипожежну програму

16:15 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На сесії міськради затвердили «Програму забезпечення пожежної та техногенної безпеки установ комунальної власності гуманітарного профілю на 2019-2023 роки».

Як повідомили в четвер, 8 листопада, в прес-службі Львівської міськради, начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик розповіла: «Сьогодні прийнято ухвалу про затвердження Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки у закладах гуманітарного профілю – це стосується шкіл, садочків, поліклінік та лікарень нашого міста, закладів соціальної сфери. В першу чергу це дасть можливість створити належні умови перебування відвідувачів і вихованців у закладах».

«На жаль, на сьогоднішній день, маємо дуже мало шкіл та садочків, які забезпечені автоматичною системою пожежної сигналізації. Але зараз, маючи таку програму, зможемо зреалізувати і виконати пункти програми, що створить належні умови перебування», – зазначила Зоряна Довганик.

«Відбудеться придбання первинних засобів пожежогасіння, облаштування блискавкозахисту. Звичайно, що програма розрахована на п’ять років, але вже перші кошти передбачали в бюджетних закладах на 2019 рік. На управління освіти передбачено 16,5 млн. гривень, на управління охорони здоров’я 11,6 млн. гривень, на управління соціального захисту 1,2 млн. гривень і на управління молоді та спорту 900 тисяч гривень», – розповіла начальник управління освіти ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів