У Львівській міськраді закликають відстояти сквер

11:15 19 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

ТзОВ «ВТП Лангора» оскаржує ухвалу міськради Львова.

Депутат Львівської міськради Ігор Телішевський повідомив на інформаційному порталі депутатів ЛМР: «Нещодавно мені стало відомо, що компанія «ОККО», через дочірню фірму ТзОВ «ВТП Лангора» подала до Господарського суду Львівської області позов проти Львівської міської ради з вимогою визнати незаконною та скасувати ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради №3723 «Про затвердження переліку та меж сквері Франківського району» від 8 липня 2010 року. Ініціаторами цієї ухвали був я та фракція «Українського об’єднання патріотів – «УКРОП».

«Ця ухвала фактично узаконила сквер, який довгі роки там був та блокувала можливість будь-якого будівництва на його території, в тому числі й заправки, як цього хотіла компанія «ОККО». Ухвалу підтримали 49 депутатів міської ради», – зазначив депутат.

«Проти будівництва заправки виступили місцеві мешканці, які й подали проект реконструкції скверу на конкурс Громадського бюджету міста та виграли. Зараз суд постановив надати «ОККО» документи, які стали причиною ухвали про збереження скверу. Підготовче судове засідання аплановано 3 вересня 2019 року о 15:30 у приміщенні Господарського суду на вулиці Личаківській, 128», – поінформував також Ігор Телішевський.

Депутат Львівської міськради Ігор Телішевський запрошує усіх небайдужих відстояти сквер: «Ми не допустимо будівництво заправки на місці скверу, продовжимо боротьбу й надалі відстоюватимемо право громади у судах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів