У Львівській міськраді відзвітували про відсіч снігопаду

18:05 20 березня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У ЛМР запевнили: «Станом на 16.30 в роботі були задіяні 68 одиниць техніки та більше тисячі двірників».

Начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець розповів сьогодні, 20 березня: «Зараз спостерігаємо інтенсивний снігопад. Передбачаю, що значно завищена норма опадів випала сьогодні. Техніка з прибирання міста від снігу працює цілодобово. Станом на зараз працює 68 одиниць. Більше тисячі двірників працюють на вулицях міста. Всіма засобами і силами намагаємося протидіяти тій кількості снігу, що випала».

Олександр Одинець також запевнив: «Двірники з самого ранку виходять на роботу. Коли були складні умови, зокрема на вихідні, вони виходили о п’ятій годині ранку. Сьогодні – о шостій годині. Двірник відпрацьовує свою годинну норму і йде відпочити, і далі працює в наступну зміну. Натомість техніка не зупиняє роботу. Тому, тим ресурсом, що маємо, прибираємо місто.

Начальник управління інженерного господарства ЛМР також зазначив: «Весь сніг буде прибрано. Однак на час інтенсивних опадів просимо мешканців з розумінням віднестися до ситуації». Громадський транспорт курсує. Проїзд головними магістралями забезпечений. Ситуація складна, але контрольована».

Про це поінформували в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів