У Львівській міськраді просять автомобілістів обмежити після обіду проїзд вулицею Стрийською

12:38 12 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: drive2.ru

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з тим, що сьогодні, 12 жовтня, о 19.00 національна збірна команда України з футболу проведе на стадіоні «Арена Львів» відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2016 року, всіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом на вулиці Стрийську після обіду, аби уникнути утворення заторів.

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що у зв’язку зі сьогодніщнім матчем на «Арені Львів», автомобілістів просять після обіду обмежити проїзд вулицею Стрийською. У повідомленні також конкретизують:

«У неділю, 12 жовтня, о 19.00 на стадіоні «Арена Львів» національна збірна команда України з футболу проведе відбірковий матч до Чемпіонату Європи 2016 року. Суперником наших футболістів буде національна збірна команда Македонії.

Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон курсуватимуть додаткові автобуси, а міські маршрути, які курсують в напрямку стадіону (маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25), будуть підсилені додатковим транспортними одиницями. Відтак, усіх водіїв просять обмежити заїзд приватним транспортом на вулицю Стрийську після обіду, аби уникнути утворення заторів. 

Як розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, для комфорту вболівальників до стадіону будуть курсувати шатл-баси. З 17:00 до 19:00 шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до вул. Вернадського (8-ма дорога). Після завершення матчу з 21:00 до 23:00 автобусами можна буде дістатись від вул. Вернадського (8-ма дорога) до кінотеатру ім. О. Довженка, а з перехрестя вул. Стрийська – Сокільницька – до площі Є. Петрушевича. 

Очікується, що, у зв’язку з матчем, у неділю рух транспорту на вул. Стрийській буде ускладнений. Зважаючи на це, водіїв у зазначені години просять оминати вул .Стрийську».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів