У Львівській міській раді затвердили зміни до бюджету

14:30 16 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На засіданні виконавчого комітету ЛМР в п’ятницю, 16 листопада, затвердили рішення «Про зміни до міського бюджету Львова на 2018 рік».

Зокрема, на засіданні виконавчого комітету міськради ухвалили збільшити бюджет Львова на 399 тисяч гривень, спрямовані виділені з обласного бюджету на реалізацію регіональної програми забезпечення житлом дітей сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування. Збільшили також за рахунок зменшення видатків бюджету розвитку видатки управління культури на суму 220 тисяч гривень для театру імені Леся Курбаса – на закупівлю ламп освітлення,.

Видатки для управління соціального захисту збільшили на суму 625 тисяч гривень – для проведення заходу «Святий Миколай» для учасників АТО (за рахунок зменшення видатків на оздоровлення дітей учасників АТО). Здійснили також розподіл видатків на органи місцевого самоврядування на суму 454 тисяч гривень.

Зокрема, за рахунок зменшення видатків виконавчого комітету на виконання рішень судів збільшили видатки УКБ на суму 209 тисяч гривень для єдиного податку. Спрямували також  196 тисяч гривень управлінню комунальної власності на проведення ремонту приміщень на вулиці Галицькій, а юридичному департаменту ЛМР – 49 тисяч гривень на оплату транспортних послуг.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 листопада, в прес-службі Львівської міськради

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів