У Львівській школі №27 не знайшли вибухівки

13:16 8 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, вибухотехніки завершили обстеження приміщення й прилеглої території цього навчального закладу.

Під час проведення сьогодні, 8 квітня, обстеження приміщення та території цього навчального закладу були евакуйовані 303 учня та 35 вчителів і працівників школи, але на даний час заняття відновлені. Причому з початку 2014 року це вже п’яте неправдиве повідомлення про замінування об’єктів у місті Львові.

Відтак правоохоронці проводять комплекс оперативних заходів щодо встановлення особи аноніма, який повідомив сьогодні близько 8:30 на оперативний номер «102» про замінування школи №27 на вулиці Свєнціцького, 15.

Інформацію про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавленняволі на строк від двох до п’яти років.

Натомість заступник директора СШ №27 Ольга Опалінська повідомила в коментарі УНІАН, що «сьогодні навчання в школі планувалося згідно навчального плану, у деяких класах повинні були проводитися контрольні роботи». Тому вчителі не виключають, що анонімним жартівником міг бути учень школи, який у такий спосіб хотів зірвати навчальний процес.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів