У Краковці застрелився прикордонник

11:05 20 січня 2017 р.

Правоохоронці з'ясовують обставини й причини смерті вартового державного рубежу.

У п’ятницю, 20 січня, з митниці в Краковці повідомили громадській організації «Варта 1», що там наклав на себе руки в кабінці працівника митниці  30-річний прикордонник. Про це розповіли на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також поінформували: «На місці працюють правоохоронці – оглядають тіло, з'ясовують обставини й причини смерті».

Натомість помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Володимир Шеремет повідомив кореспонденту інформаційної агенції УНІАН, що загиблий працював у нічній зміні. Володимир Шеремет також зазначив: «Сьогодні вранці, під час перезмінки, один із прикордонників не прибув до підрозділу. Його тіло виявили у приміщенні пункту пропуску, де він ніс службу. Викликали правоохоронців, військову прокуратуру, медиків, вони будуть встановлювати всі обставини смерті працівника. Наразі розглядаються всі версії».

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, агенції УНІАН, де також поінформували: «У прес-службі військової прокуратури Західного регіону не коментують, чи були на тілі чоловіка сліди насильницької смерті, посилаючись на те, що проводиться експертиза і тривають слідчі дії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів