У Городку на вулиці Львівській загинув підліток на скутері

10:35 11 червня 2021 р.

Фото поліції.

Фото поліції.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком сталася 10 червня, близько 18.15.

У м. Городок водій скутера «Хонда Діо», 13-річний мешканець м.Городок, рухаючись вулицею Львівською, під час маневру здійснив лобове зіткнення з автомобілем «Рено Лагуна», під керуванням 25-річного мешканця м. Городок. Внаслідок ДТП водій скутера загинув на місці події.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише Dailylviv

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись скутер «Honda Dio», яким керував 13-річний житель Городка, автомобіль «Renault Laguna», за кермом якого перебував місцевий мешканець віком 24 роки та маршрутний автобус «Еталон» під керуванням мешканця Львівського району віком 36 років. Внаслідок зіткнення скутерист отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події. 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У Львові автобус збив школярку на переході (відео)

Мешканець Добротвора на мопеді виїхав на зустрічну і зіткнувся з мерседесом

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів