У «Галсільлісу» буде новий керівник

17:10 27 вересня 2016 р.

Керівник «Галсільлісу» Петро Пешко учора написав заяву на звільнення. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк під час пленарного засідання.

Про це повідомила прес-служба ЛОР.

Як керівник робочої групи по лісах він додав – незабаром буде оголошено конкурс на цю посаду.

Прес-служба нагадує, що сьогодні у порядку денному обласних обранців - питання лісів Львівщини. Зокрема, зміни в підході до господарювання чекають на комунальне підприємство «Галсільліс».

«Це наше комунальне підприємство і ми маємо право вносити зміни в його роботу. Окрім кадрових змін, тут необхідно посилити фінансову звітність та зробити доступною інформацію про те, що робиться в наших комунальних лісах», - наголосив керівник робочої групи Володимир Гірняк.

Депутати підтримали пропозицію робочої групи щодо чіткої фінансової звітності «Галсільлісу».

«Забезпечити розробку єдиної стандартизованої фінансово-управлінської звітності  ОКСЛГП «Галсільліс» та його дочірніх підрозділів, враховуючи два види господарської діяльності – комерційна вирубка і продаж деревини та видатки на природоохоронні заходи і соціальну допомогу; подати звіти за 2016 рік у новій редакції до 1 лютого 2017 року», - зазначено у рішенні Львівської обласної ради.

Окрім того, «Галсільліс» зобов’язали за півроку розробити механізми проведення регулярної картографічної зйомки лісів. Це дозволить оперативно моніторити стан комунальних лісів та реагувати на незаконне втручання  в них. Виконувати доручення Львівської обласної ради буде вже новий керівник.

«Петро Пешко наразі виконуватиме обов’язки. Проте вже незабаром, після конкурсу, в «Галсільлісу» буде новий керівник», - резюмував Володимир Гірняк.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів