Матеріальну допомогу можна отримати у двох ЦНАПах Львова, – ЛМР

12:00 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили в четвер: «Отримати матеріальну допомогу можна з мінімальною затратою часу, скориставшись послугами Личаківського і Сихівського Центрів надання адміністративних послуг, які знаходяться на вулиці Костя Левицького, 67 та на проспекті Червоної Калини, 72а».

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Одноразова матеріальна допомога для мешканців Львова та одноразова матеріальна допомога на виконання депутатських повноважень для мешканців Львова надається малозабезпеченим громадянам, у тому числі дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, багатодітним сім’ям, одиноким і малозабезпеченим матерям, інвалідам, учасникам АТО та членам їхніх сімей. До заяви необхідно подати такі документи:

1. Довідка про склад сім’ї (форма №2), видана уповноваженим органом за місцем постійного проживання, за формою, затвердженою наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 22 липня 2003 року №204.

2. Акт обстеження матеріально-побутових умов, складений відповідним ЛКП. 

3. Довідки про доходи членів сім’ї за шість попередніх місяців.

4. Документ, який підтверджує соціальний статус.

5. Копія паспорту громадянина України та копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду.

Зверніть увагу, що заява на оформлення матеріальної допомоги від депутата оформляється у довільній формі, але із зазначенням переліку документів, які подаються.

Враховуючи численні запити мешканців, пропонуємо посилання на карту з округами https://www.google.com.ua/maps/d/viewer?mid=zyirj6lvep48.kuxZ7YsrAw98 у випадку уточнення прізвищ депутатів міської ради.

Графік роботи ЦНАП зручний для мешканців: у понеділок в вівторок – з 9.00 до18.00, у середу й четвер – з 9.00до 20.00, у п’ятницю – з 9.00 до 16.00, у суботу – з 9.00 до 16.00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів