У ДТП на Рівненщині загинули двоє львів’ян

13:30 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: kyivobl.mns.gov.ua

Поблизу села Гусари в Радивилівському районі сталося зіткнення мотоцикла, вантажівки й фургона.

«У ДТП на Рівненщині загинули двоє львів’ян», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Учора, 28 серпня, близько 23 години поблизу села Гусари в Радивилівському районі Рівненщини сталася ДТП за участі мотоцикла, вантажівки та фургона. У результаті зіткнення транспортних засобів 41-річний водій та 40-річна пасажирка мотоцикла загинули на місці.

Слідчо-оперативна группа на місці встановила, що 41-річний львівянин, водій мотоцикла «Kawasaki», під час здійснення маневру обгону допустив зіткнення на смузі зустрічного руху з автомобілем «Daf» зі завантаженим пивом напівпричепом під керуванням 29-річного жителя Закарпаття. Від удару 40-річну львів’янку, пасажирку двоколісного, відкинуло на зустрічну смугу, де на неї здійснив наїзд «Opel Vivaro» під керуванням 42-річного жителя Львівської області.

Унаслідок ДТП водій та пасажирка мотоцикла отримали травми несумісні з життям та загинули на місці події. Більше ніхто з учасників дорожньо-транспортної пригоди не постраждав.

За попередньою інформацією, кермувальники двох транспортних засобів були тверезі.

Транспортні засоби доставили на територію місцевого відділення поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Триває слідство».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів