У будівлі Франківського райсуду Львова шукають вибуховий пристрій, – МВС

12:15 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: comments.ua

Як повідомили в п’ятницю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління міліції, в 9:00 на номер телефону «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, котрий повідомив, що будівлю суду Львова на вулиці Героїв Крут заміновано.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 7 листопада, що фахівці-вибухотехніки шукають у п’ятницю вибуховий пристрій в будівлі Франківського районного суду. У повідомленні також конкретизують:

«За даними міліції, в 9:00 ранку в п'ятницю на номер телефону «102» надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, який повідомив, що будівлю суду Львова на вулиці Героїв Крут заміновано. Невідомий не висуває ніяких умов, які могли б запобігти вибуху.

У даний час на місці працюють слідчо-оперативна група міліції, кінологи, вибухотехніки, експерти-криміналісти та представники всіх належних комунальних служб. У поточному році у Львові зафіксовано більше 90 неправдивих повідомлень про мінування адміністративних і громадських будівель.

Це повідомлення передає в п’ятницю інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів