Цієї ночі Львів патрулювали понад 1500 його жителів (відео)

10:00 24 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: uainfo.org

Окрім того, громадський порядок пильнували до 90 автомобільних груп.


Відео: zik.ua

Як повідомляє сьогодні, 24 лютого, прес-служба міської ради, до патрулювання вулиць Львова цієї ночі було залучено понад 1500 осіб, із них близько 150 – правоохоронці. Окрім того, громадський порядок пильнували до 90 автомобільних груп. близько 90 автомобільних груп та понад 30 велосипедистів.

Заступник голови Франківської РА Орест Тимчишин розповів: «У Франківському районі ніч пройшла відносно спокійно. Було виявлено дрібні хуліганства, водіння авто у нетверезому стані. Скупчення людей на вулиці Героїв УПА не підтвердилося. На вул. Науковій мешканці просто зібрались відсвяткувати народини». 

Загалом у Франківському районі патрулювали близько 210 осіб, з них 55 працівників міліції. Окрім того, 156 осіб працювали у 39 автомобільних групах, залучено також 9 велосипедистів.

Натомість у Сихівському районі працювало 115 осіб, з них 25 працівників міліції. Також за порядком слідкували два велопатрулі та 16 автомобільних груп. Голова Сихівської РА Ірина Маруняк повідомила: «Ніч порівняно пройшла спокійно. Було виявлено кілька випадків торгівлі алкоголем, проте продавців відправили додому. Також хлопців, що зібралися на вулиці Чукаріна з палицями, наш патруль попросив розійтись».

За інформацією штабу Галицької РА, ніч пройшла спокійно. Було виявлено лише дрібні хуліганства. Загалом у Галицькому районі працювало 220 осіб, крім того 25 правоохоронців, 24 автомобільні групи, 15 велопатрулів.

Як поінформували у штабі Личаківської РА, у районі патрулювало 182 особи, 25 правоохоронців, 9 автомобілістів, 3 велосипедисти, 14 представників ГО «Відродження Знесіння». У штабі Личаківської РА повідомили також: «Представниками громадського патрулю виявлено кілька бійок, водія у нетверезому стані, пошкодження авто, продаж алкоголю у нічний час, розбито вікно у приміщенні на вулиці Медової Печери,11». 

Своєю чергою, голова Залізничної районної адміністрації Ірина Гримак розповіла: «Вночі ми виявили підпільний клуб гральних автоматів на вул Широкій, 63. Також до патрулювання залучали працівників ДАІ. Було сформовано 8 патрульних екіпажів. Було зафіксовано багато порушень, коли водії вели машину у стані алкогольного сп’яніння». 

У Шевченківському районі міста до патрулювання вночі було залучено 272 людини. Голова його районної адміністрації Олександр Удовенко додає: «Також зафіксована спроба крадіжки машини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів