Три витоки позбавили водопостачання частину Львова

13:15 3 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivski.in.ua

У «Львівводоканалі» запевнили, що його ремонтні бригади підприємства проводять роботи з ліквідації витоків одразу на трьох вулицях.

Про це повідомили в середу, 3 січня, в прес-службі «Львівводоканалу», де також розповіли: «Сьогодні до 14.00, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вулицях Замарстинівській і Мазепи, призупинено водопостачання на вулицях Замарстинівській (від вулицяі Липинського) та прилеглих до неї (Мазепи, Райніса, Сеньковича, Сріблистій, Волошковій, Уманській, Шполянській, Хмільовій, Плющевій, Грабовій і Міртовій)».

Натомість до 15.00, у зв'язку з ремонтними роботами з ліквідації витоку води на вулиці Дашкевича, 2, припинено водопостачання в районі вулиць Хімічної, Дашкевича, Жовківської, Януша, Городницької, Замарстинівської (від Липинського до Хімічної) й Липинського (початок). Своєю чергою, у зв'язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку води на вулиці Героїв Майдану, 32, до 13.00 припинено водопостачання на вулицях Героїв Майдану, Остроградських, Відкритій і Лукаша.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів