Три сміттєві ваги запрацюють невдовзі у Львові, – ЛМР

11:28 26 червня 2017 р.

У міськраді запевнили: «Сміттєві ваги стоятимуть зручно для машин, які вивозитимуть відходи в різних напрямках».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 26 червня: «На вулиці Шевченка, на Сихові та на ЛКП «Збиранка» готують до експлуатації три сміттєві ваги для зважування відходів, що вивозять за межі Львова. Ваги на ЛКП «Збиранка» та на вулиці Шевченка будуть готові вже цього тижня, вага на Сихові – наступного. Про це повідомив директор департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Іван Рудницький».

«Сміттєві ваги будуть розташовані у різних районах міста – це дозволить зручно зважувати відходи, що відправлятимуться у різні напрямки. За інформацією департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради, перша вага стоятиме на колишній території заводу «Сільмаш» на вулиці Шевченка, 321. Друга вага розташовуватиметься на території ЛКП «Збиранка» на вулиці Жовківська. Третя вага – поблизу ринку «Шувар» на Сихові», – поінформували також у міськраді.

Директор департаменту з питань поводження з відходами ЛМР Іван Рудницький запевнив: «Сміттєві ваги стоятимуть зручно для машин, які вивозитимуть відходи в різних напрямках. Так, наприклад, з ЛКП «Збиранка» машини зі зваженими відходами рухатимуться на північ у напрямок Великих мостів, Сокалю, Червонограду, Буська та Бродів. Із вулиці Шевченка після зважування відходи везтимуть на захід – у сторону Новояворівська. Із «Шувару» машини їхатимуть на південний напрямок – у сторону Миколаєва, Борислава та Самбора». 

«За словами Івана Рудницького, ваги стоятимуть на вулиці. Машина з відходами заїжджатиме на вагу, після чого спеціально призначений лаборант обраховуватиме вагу відходів, віднявши від загальної ваги паспортну вагу машини. У департаменті зазначають – комплексні роботи над кожною зі сміттєвих ваг вартують близько 50 тисяч гривень. Комплекс робіт включає як механічні доробки, так і встановлення програмного забезпечення», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів