Три бригади «Львівобленерго» продовжують ліквідовувати наслідки негоди

17:30 12 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Знеструмленими залишаються один населений пункт в Сколівському районі та два частково й стільки ж повністю в Старосамбірському.

У прес-службі Львівської ОДА повідомили сьогодні, 12 грудня: «В області тривають роботи із відновлення електропостачання у населених пунктах, що були знеструмлені  внаслідок шквального вітру 11 та 12 грудня. За оперативною інформацією департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, станом на 16:00 триває ліквідація наслідків негоди в Сколівському та Старосамбірському районах».
«На цей час відключено від електропостачання один населений пункт в Сколівському районі та два частково й стільки ж повністю в Старосамбірському районі. Над усуненням пошкоджень працює три бригади ПрАТ «Львівобленерго». Окрім того, у зв’язку з великою кількістю звернень громадян області, тривають також роботи щодо усунення точкових відключень у низьковольтних електромережах 0,4 кВ в окремих населених пунктах області», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів