Трамваї №5 та №6 повернуть на вулицю Замарстинівську у Львові 12 лютого

23:28 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: city-service.lviv.ua

Відновлення маршруту перенсли на п’ятницю «у зв’язку з технологічними моментами».

За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з технологічними моментами, рух трамваїв маршрутів №5 та №6 у напрямку вулиці Замарстиніської буде відновлено з п’ятниці, 12 лютого», – повідомили сьогодні, 10 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Відтак, трамваї №5 курсують за таким маршрутом: Аквапарк – вулиця Сахарова – вулиця Вітовського – вулиця Франка – вулиця Підвальна – вулиця Замарстинівська. Рух трамваїв маршруту №6 здійснюється за таким напрямком: Залізничний вокзал – вулиця Городоцька – вулиця Хмельницького – вулиця Замарстинівська – вулиця Торф’яна. Нагадаємо, також сьогодні відновлено рух тролейбусів №2, №7, №9, №10, №12 та №20 за звичним маршрутом – до вул Університетської через вул Устияновича».

Як інформував «Щоденний Львів», у прес-службі міської ради повідомили вранці в середу: «За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку з завершенням робіт з реконструкції ділянки трамвайної колії на вулицях Замарстинівській і Гайдамацькій, 10 лютого відновлено рух трамваїв маршрутів №5 та №6 у напрямку вулиці Замарстиніської»,

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів