Тепловики обіцяють відновити у Львові подачу гарячої води в перших числах травня

12:23 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 1568.lutsk.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, гідравлічні випробування на магістральних теплових мережах завершено, але тривають роботи з ліквідації виявлених дефектів на трубопроводах.

У прес-службі міської ради передали сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову»:

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», з 15 квітня у Львові розпочався період гідравлічних випробувань теплових мереж. Гідравлічні випробування на магістральних теплових мережах завершено. Тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених поривів і дефектів та трубопроводах.

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також: «Гідравлічні випробування на теплових мережах завершені. Ми проводили гідравліку на мережах від котелень на вулицях Тарнавського, 114а, Китайська, 12а, Таджицька, 4а, Коновальця, 99а, Золота, 21 та Кільцева, 2а (місто Винники) та гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від найбільших наших джерел теплопостачання – ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна». Було виявлено 105 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і п’ять дефектів на трубопроводах від ТЦ «Північної». Зараз тривають роботи з локалізації і ліквідації виявлених пошкоджень на тепломережах».

За словами тепловиків, подачу гарячої води у Сихівський, Личаківський і Шевченківський райони планують відновити швидше від встановлених термінів – в перших числах травня.  Нагадаємо, що гідравлічні випробування теплових мереж розпочалися 15 квітня.

Подачу гарячої води, згідно з графіком, заплановано відновити: споживачам Сихівського району – орієнтовно 8 травня від котельні на вулиці Надійна, 2;  решті споживачів, приєднаних до ТЕЦ-1 – упродовж трьох днів, з 16 до 18 травня; споживачам Шевченківського району – упродовж трьох днів, з 9 до 11 травня від ТЦ «Північна». У разі виникнення пошкоджень теплових мереж на окремих вулицях, термін відключення гарячої водопостачання може бути продовжено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів