Тележурналісти закликають допомогти в лікуванні львівського десантника Андрія Усача (відео)

14:41 10 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «112 Україна»

Боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади з Рівненщини переніс не одну операцію, попереду у нього – лікування, протезування ноги та зубів і реабілітація.


Відео: «112 Україна»

«Ми продовжуємо нашу рубрику «Герой України». Сьогодні ми познайомимо вас із мужнім чоловіком, який став на захист нашої держави, а тепер потребує нашої допомоги. Андрій Усач – боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади із Рівненщини – повідомляють журналісти телеканалу «112 Україна», конкретизуючи при цьому:

«Добровольцем пішов у військкомат ще у березні, щоб бути у військах швидкого реагування, а не сидіти і чекати. А згодом домігся свого зарахування на контрактну десантну службу.

17 липня у луганському аеропорту чоловік потрапив під обстріл «Градами», отримав осколкові поранення обличчя, лівої руки та ноги. Чотири дні його не могли евакуювати. 

Як наслідок – ампутація лівої ноги. Андрій проходить лікування у Київському та Львівському шпиталях.

Військовий переніс не одну операцію, попереду у нього – лікування, протезування ноги та зубів, реабілітація. Давайте допоможемо його дружині та двом маленьким донькам вилікувати Героя.

Реквізити для допомоги ви можете бачити на екранах, а також знайти на наших сторінках у соцмережах і на порталі «112.ua». Карта «ПриватБанку»: 4149 4978 2507 8316, отримувач – Усач Андрій Олександрович».

Про це повідомляється на сайті телеканалу «112 Україна». Натомість «Щоденний Львів» вже інформував про Андрія Усача 3 грудня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів