Строковики Львівського полку Нацгвардії звільняються в запас

23:30 24 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У військовій частині 4114 Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України звільнилися у запас перші 10 військовослужбовців строкової служби.

Молодим людям, які мають вищу освіту і були призвані до лав Нацгвардії восени 2015 року, настав час залишати стіни військової частини, яка вже стала рідною домівкою. На урочистому шикуванні до військовослужбовців, які звільняються в запас, звернувся командир частини полковник Степан Логуш, який подякував особовому складу за сумлінну та самовіддану службу й закликав: «Не забувайте, що двері військової частини завжди відкриті для тих, хто проявить бажання бути гвардійцем і проходити службу за контрактом. Сподіваюсь, що час, який минув у стінах військової частини, назавжди залишить для вас лише позитивні спогади».

За відповідальне виконання службових обов'язків під час проходження військової служби військовослужбовців нагородили грамотами. Один із них, старший солдат Ігор Котелюк, запевнив: «Служба у гвардії – це школа життя, яку необхідно пройти кожному чоловікові. Вона дисциплінує, виховує характер, і дає багато корисного. Тут ми не тільки виконували громадянський обов’язок, а й знайшли справжніх, вірних друзів». 

Солдати попрощалися один з одним і поспішили в дорогу, адже вдома на них чекають рідні та близькі. Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фоторепортаж з військової частини 4114.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів