Спроба самогубства жінки в Стрию на Львівщині завершилася втратою стопи й гомілки (оновлено)

11:27 2 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, машиністом дизель-поїзда було застосовано екстрене гальмування, але попередити травмування на жаль не вдалося.

У прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 2 квітня, «Щоденному Львову»:

«У чергову частину на ст.Стрий звернувся машиніст дизель-поїзда №6427 сполученням «Івано-Франківсь-Стрий» та повідомив, що при прибутті на першу залізничну колію станції Стрий травмовано громадянку. Машиніст дизель-поїзда сполученням Івано-Франківськ-Стрий при під’їзді до першої залізничної колії станції Стрий помітив жінку, яка раптово вийшла на залізничне полотно із тильної сторони снігоочисної машини. 

Машиністом дизель-поїзда було застосовано екстрене гальмування, але попередити травмування на жаль не вдалося. Травмованою жінкою виявилася 43-річна мешканка Стрия, яка каретою швидкої допомоги доставлена в приймальне відділення Стрийської ЦРЛ. Жінці ампутували два нижні кінцівки».

Раніше в прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 2 квітня: «2 квітня о 1:40 год. на залізничному вокзалі Стрия кинулась під пасажирський потяг місцева жителька 1972 року народження, яку з діагнозом ампутація правої стопи і лівої гомілки у шоковому стані доставили в реанімаційне відділення тамтешньої центральної районної лікарні. Затримки руху не було».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів