Спецпризначенці вперше поїдуть на «Military ski patrol 2020»

20:21 19 лютого 2020 р.

Фото до новини

Майже два тижні на Львівщині тривала підготовка військовослужбовців Національної гвардії України до участі в міжнародних змаганнях «Military ski patrol 2020», які відбудуться вже цього місяця у місті Шклярська Поремба у Республіці Польща. Нацгвардія братиме участь у цих змаганнях уперше.

Про це інформує пресслужба військової частини 3002 Національної гвардії України.

До збірної команди увійшло 4 військовослужбовця, яких відбирали за рівнем фізичної та фахової підготовки. Зокрема до Польщі, представляти Україну, поїдуть два представники загону спеціального призначення «Омега», один військовослужбовець з військової частини 3053 та один з 2269.

Відпрацювання основних питань відбувалось у селище Славському. Гвардійці долали середні дистанції на лижах в складі групи по гірському рельєфу, спускались підготовленими та непідготовленими трасам та відпрацьовували пересування у складі команди льодовим покриттям за допомогою спеціального спорядження. Окрім того, значну увагу було приділено побудові снігового укриття, в якому під час змагань гвардійці будуть ночувати 2 ночі, та - наданню першої медичної допомоги постраждалому в горах.

Нагадаємо, у Нацгвардії робили внутрішню перевірку через «живу чергу» під Генконсульством Чехії у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів