Солдати 24-ї бригади зі Львівщини отримали 40 тонн продуктів і води та майже 150 посилок від родин

17:45 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західна інформаційна корпорація

Вантаж із пакунками відправили на передову активісти Центру забезпеченя військових.

Про це інформує Центр забезпечення військових.:

«Понад 40 тонн продуктів і води та майже 150 індивідуальних посилок виїхало зі Львова у четвер. Вантаж із пакунками відправили на передову активісти Центру забезпеченя військових.

«Ми, як і обіцяли, доправили індивідуальні посилки на передову. Не без труднощів, звичайно, але справу зроблено. Комусь пощастило більше – тим у кого місце дислокації неподалік центрального штабу – вони отримали свої пакунки ще вчора по обіді, а комусь менше – хлопцям ближче до кордону передадуть посилки при першій нагоді», – розповідає Іван Попович, координатор отримання пошти при Центрі забезпечення.

Активіст коментує, що вже вчора на номер гарячої лінії Центру забезпечення військових «посипались» телефонні дзвінки та смс-повідомлення з подяками за виконану роботу.

«Слід зауважити, що після вдалої поїздки бажаючих підтримати своїх рідних на передовій побільшало. Тому, ми не зупиняємось і продовжуємо проект «пошта на передову». Ми змінюємо місце прийому з центру міста (вул. Шота Руставелі) на Сихів (проспект Червоної Калини, 109) у більш зручніше складське приміщення, і вже з понеділка-вівторка приступаємо до роботи», – підкреслив Іван Попович.

Ситуацію з доставкою адресних посилок коментує і Сергій Дзядик, громадський активіст Центру забезпечення, заступник керівника Самооборони, який безпосередньо їздив на Схід: «Усі, хто отримали передачі, були дуже щасливі та в хорошому настрої. Я мав нагоду зустріти одного зі своїх друзів Дмитра Чаплінського, котрий служить у 24-й бригаді. Поспілкувалися, він розповів, що наші хлопці, котрі зараз на фронті – прості, скромні, налаштовані швидше закінчити війну. Вони повернуться додому – Героями!»

Найближчим часом активісти Центру забезпечення оголосять про новий набір пакунків від родини в рамках проекту «Пошта на передову».

За більш детальнішою інформацією з питань проекту Центру забезпечення «Пошта на передову» звертайтесь за номерами телефонів: 096-012-21-02 (Іван); 098-319-86-42».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів