Сьогодні заплановано розпочати роботи з ремонту тротуарів на вулиці Широкій у Львові

09:42 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: doba.te.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема, хідники ремонтуватимуть на вул.Широкій біля будинків №92, № 94, №98 та №100.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 24 листопада, «Щоденному Львову», що в понеділок заплановано розпочати роботи з ремонту тротуарів на вулиці Широкій. Зокрема, хідники ремонтуватимуть на вулиці Широкій біля будинків №92, № 94, №98 та №100.

Начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло розповів також: «Загальна площа хідників, які заплановано відремонтувати, складає 1 тис.200 м.кв. На ці роботи, які виконуватиме ЛКП «ШРП Залізничного району», передбачено 387 тисячі гривень».

Також заплановано капітально відремонтувати міжквартальну дорогу на вулиці Широкій (94-96). Роман Кокотайло зазначив: «Цю дорогу заплановано замостити бруківкою, також будуть влаштовувати дощоприймачі. Площа внутріквартальної дороги – 1 тисяча 300 квадратних метрів, вартість робіт – 480 тисяч грн. Минулого тижня закінчили ремонт внутріквартальної дороги на вулиці Широкій, 100».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів