Сьогодні о 17.00 змінять до 15 лютого організацію дорожнього руху біля собору святого Юра у Львові

16:05 11 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: zharii.kiev.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, сьогодні, 11 лютого, з 17.00 до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра буде змінено організацію дорожнього руху.

У прес-службі міської ради повідомили в середу «Щоденному Львову», що , у зв’язку з численними чергами мирян до Нерукотворного образу Ісуса Христа, сьогодні, 11 лютого, з 17.00 до неділі, 15 лютого, біля собору святого Юра буде змінено організацію дорожнього руху. У повідомленні також конкретизують:

«Буде перекритий рух транспорту вулицею Листопадового Чину на ділянці від перехрестя з вулиці Гоголя та площі святого Юра до вулиці Шептицьких. Вулицею Гоголя здійснюватиметься виїзд на вулицю Городоцьку. Заїзд на площу святого Юра вулицею Митрополита Андрея буде закритий. Об’їзд площі святого Юра – вулицями Митрополита Андрея та Шептицьких. 

Заїзд до готелю «Дністер» з вулиці Матейка буде закритий, а здійснюватиметься з вулиці Соломії Крушельницької. Відповідно, буде внесено зміни в рух громадського транспорту.

Так, тролейбуси №7, №12, №2, №9, №10 та №20 курсуватимуть до пл. Кропивницького і в зворотному напрямку. Міські автобусні маршрути оминатимуть закриту ділянку вулицями Городоцькою та Бандери.

«Зараз вирішується питання щодо тимчасової кінцевої зупинки автобусів №2А», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Львівська міська рада просить усіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів