Сьогодні «Львівобленерго» вкотре знеструмило частину своїх споживачів

09:10 27 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: moselektrik.narod.ru

Комунальники обіцяли відновити о 17.00 електропостачання тим, кого вони позбавили у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт.

Сьогодні, 27 травня, «Львівобленерго» вкотре знеструмило частину своїх споживачів. Зокрема, у Галицькому районі Львова – в будинку №17 на вулиці Валовій, а в  Залізничному районі – в будинках №№3-15 на Виговського й №1 та №2 - на Головатого.

У Сихівському районі Львова електропостачання позбавлені мешканці будинків №№10,12,14 на вулиці Вернадського й №133 – на проспекті Червоної Калини, а у Франківському – будинків №№1-33 на вулиці Боткіна, всіх будинків на вулиці Виноградій, будинків №№1-20 – на вулиці Грабянки, всіх будинків на вулицях Емінеску, Кобринської й Маївського, будинків №7, №7а та №№2-10 на Науковій і №10 та №12 – на Тролейбусній і всіх будинків на вулицях Урожайній і Шкрібляків.

У Брюховичах знеструмлено всі будинки на вулицях Журавлиній, Іздрика, Курортній, Озерній і Церковній, а у Винниках – на 500-річчя Січі, Грушевського, Калнишевського, Кармелюка, Корчевського, Космонавтів, Луговій та Яворницького.

Про це повідомили у прес-службі (відділі корпоративних зв’язків) ПАТ «Львівобленерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів