Сміття не вивезли у Львові з рекордної кількості контейнерних майданчиків, – ЛМР

09:20 23 червня 2017 р.

У міськраді запевнили, що повністю очищені від сміття лише контейнерні майданчики Галицького району на ринках.

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 23 червня: «Ситуація з вивезенням і захоронення сміття у Львові залишається критичною. Більше як 12 тисяч тонн сміття залишається невивезеним. Як повідомили в управлінні житлового господарства ЛМР, станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 510 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 41% від загальної кількості».

«У Залізничному районі не вивезено сміття з 50 майданчиків, у Сихівському – зі 194, у Франківському – зі 129, у Шевченківському – зі 127, у Личаківському – з десяти. Сміття не вивезено з чотирьох контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та п’яти майданчиків закладів освіти. Також не вивезено відходи з чотирьох контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів). Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчики, розміщені на ринках», –поінформували також у міськраді.

«З кожним днем ситуація стає критичнішою. Сьогодні рекордна кількість неочищених майданчиків – 510. Це 41% від загальної кількості», – розповідають в управлінні житлового господарства ЛМР.

«Загалом у Львові 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду, 23 майданчики закладів охорони здоров’я, 116 сміттєвих майданчиків закладів освіти, 39 контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів) і 43 майданчики, що розміщені на ринках», – повідомили такожсьогодні, 23 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів