Сміття не вивезли у Львові з 539 контейнерних майданчиків, – ЛМР

09:40 22 червня 2017 р.

У міськраді запевнили: «Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та розміщені на ринках».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 22 червня: «Ситуація із вивезенням і захоронення сміття у Львові залишається критичною. Досі 11910 тонн сміття залишаються невивезеними».

«Станом сьогодні на ранок сміття не вивезено з 483 контейнерних майданчиків житлового фонду. Це 39% від загальної кількості. У Залізничному районі не вивезено сміття з 31 майданчика, у Сихівському – зі 197, у Франківському – зі 131, у Шевченківському – зі 120, у Личаківському – з чотирьох», – поінформували також у міськраді.

«Сміття не вивезено з п’яти контейнерних майданчиків закладів охорони здоров’я та 47 майданчиків закладів освіти. Також не вивезено сміття із чотирьох контейнерних майданчиків підприємств (супермаркетів). Повністю очищені від сміття контейнерні майданчики Галицького району та контейнерні майданчики, розміщені на ринках», – додоли у міськраді.

Як інформував вчора на нараді під головуванням віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка міський голова Львова Андрій Садовий, у місті є понад 11 тис 910 тонн накопиченого сміття. Аби вивезти цей об’єм, необхідна велика кількість машин, однак, якщо буде співпраця з полігонами, протягом двох тижнів таку кількість ТПВ можна прибрати», – повідомили також сьогодні, 22 червня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів