«Сміття на полігон у Грибовичі не вивозиться», – ЛМР (+відео)

17:00 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dostup.pravda.com.ua

Сьогодні на території ЛКП «Збиранка» відбулася зустріч комісії з діяльності сміттєзвалища з представниками Малехова, Дублян і Грибович.

Про це повідомили в понеділок, 29 серпня, в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Прийняли рішення про створення за участі ініціативних мешканців робочої групи, яка працюватиме над вирішенням проблемних питань. Роботи зі стабілізації сміттєзвалища залишаються призупинені до 5 вересня.

Заступник міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк розповіла: «Серед вимог мешканців надалі залишається призупинення стабілізаційних робіт, наразі до 5 вересня. На вимогу людей стабілізацію сміттєзвалища ми зупинили. Дуже шкода, що ці роботи й надалі призупинені, їх дуже важливо зараз проводити, адже наступає осінній період дощів, а згодом – снігу, що може призвести до нового зсуву сміття в інфільтратні озера, а це загрожує екологічною катастрофою».

Ірина Маруняк також зазначила, що сміття на полігон у Грибовичі не вивозиться: «Жодного вивезення нового сміття на полігон не зафіксовано. Закликаємо всіх фіксувати такі випадки документально, фотографувати, надавати інформацію в проліцію, в ЛКП «Збиранка», якщо хтось незаконно вивозить сміття».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів