Схема об'їзду вулиці Личаківської у Львові

19:11 20 березня 2017 р.

Фото до новини

Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза сьогодні розповів про ремонт вулиці Личаківської у Львові. Тендер на виконання робіт виграла компанія «Онур». Триватимуть роботи 8 місяців. Орієнтовна вартість робіт 6 млн євро. Тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі і ремонт усіх комунікацій.

"Цього року плануємо провести капітальний ремонт вул. Личаківської (на ділянці від вул. Мечникова до вул. Пасічної). Роботи плануємо розпочати з кінця цього тижня – з п’ятниці. Тут буде проведена реконструкція дорожнього покриття, заміна трамвайної колії, контактної мережі, і найголовніше - це виконати ремонт усіх комунікацій. Частина авансу вже проплачена в рамках угоди, яку ми уклали в 2013 році з компанією «Онур». Роботи відбуватимуться відповідно до кредитного договору з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Ремонт дороги по вул. Личаківській здійснюватиметься у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова - щоб відновити рух трамвай № 7 на Погулянку. Другий етап -  роботи на ділянці до вул. Б.Котика. І третій етап – роботи на ділянці від вул. Б.Коти до вул. Пасічної.

Термін робіт – 8 місяців. Тут головне завдання не так дорожнього покриття, як комунікацій. Зокрема складність з колектором, який минулого року кілька разів провалювався.

Вартість робіт вул. Личаківської разом з вул. Чернівецькою - 7 млн. євро. Вул. Личаківська складає основний об’єм робіт, приблизно це буде 6 млн. євро», - розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Як повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика, вже підготовлено схему об’їзду для транспорту.

«Під час закриття на ремонт вул. Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної) буде здійснюватися об’їзд громадського транспорту по вул. Некрасова у два боки і приватного транспорту – по вул. Репіна – вул. Сагайлачного – вул. Крупярська теж у два боку.

На сьогодні по вул. Личаківській іде 10 громадських маршрутів, один з них нічний. Усі вони курсуватимуть по вул. Некрасова. Схема об’їзду погоджена із відділом поліції у Львівській області. Будуть встановлені усі необхідні об’їзді знаки.

Також вкінці лютого ми провели зустріч зі студентами, зокрема студентською радою. Домовилися, щоб нам надали інформацію, скільки студентів потребує додаткового громадського транспорту. На сьогодні такої інформації не надали. Однак, якщо така потреба буде, ми готові домовлятися з кимось з перевізників, щоб організувати додатковий маршрут», - розповів Олег Партика, в.о. начальника управління транспорту.

Однак, це тимчасова схема об’їзду. Заплановано протягом двох-трьох місяців виконати будівельні роботи, щоб відновити рух трамвая № 7 по вул. Мечникова і пустити весь транспорту по вул. Мечникова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Про це розповіла прес-служба ЛМР. А у фейсбуківській групі Варта-1 опублікована світлина схеми об'їзду вулиці Личаківської на час її ремонту. Для коментарів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів