Сім’ї загиблих на звалищі неподалік Львова отримають двокімнатні квартири, – ЛМР (+відео)

12:00 24 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: acc.cv.ua

У міськраді повідомили в п’ятницю: «До кінця року департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати пропозиції щодо процедури закріплення цього житла».

«Виконавчий комітет прийняв рішення про надання житла сім'ям трьох загиблих рятувальників на Грибовицькому сміттєзвалищі», – повідомили сьогодні, 24 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли подробиці:

«Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив: «Після підпалу на полігоні у нас сталася дуже велика біда – загинуло троє героїв-рятувальників. Тому обов’язок міста – максимально взяти під опіку їхні родини. Раніше ми на виконкомі вже прийняли рішення про стипендії для дітей рятувальників. Я вважаю, що було б морально, було б правильно, щоб місто надало помешкання для тих родин».

За словами заступника начальника управління житлового господарства Галини Мазур, йдеться  про двокімнатні квартири на території Львова. Де саме – наразі невідомо. До кінця року департамент житлового господарства та інфраструктури повинен подати пропозиції щодо процедури закріплення цього житла.

Галина Мазур зазначила: «Я думаю, що ми постараємось найближчим часом розглянути ці пропозиції. Місто не будує житло, резервних фондів таких не має. Але над цим питанням буде працювати департамент, і я думаю, що десь незабаром пропозиції будуть озвучені». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів