Шукачі металу натрапили на Львівщині на авіабомбу

09:45 19 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області розповіли в понеділок, 19 серпня: «13 серпня о 10:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в полі поблизу села Єлиховичі в Золочівському районі виявлено під час пошуку металу на відстані 2000 метрів від житлових будинків предмет, ззовні схожий на авіаційну бомбу ФАБ-50 часів Другої світової війни.

2-й спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України уже отримав заявку щодо вилучення та знищення авіабомби. Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує: «Боєприпаси часів Другої світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні».

Рятувальники закликають громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області попередили: «Знайшовши боєприпас, у жодному разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів