Сервісний центр у Львові видає втричі більше закордонних паспортів

13:45 21 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Оновлений «Паспортний сервіс» в будівлі Головпоштамту на вулиці Юліуша Словацького щодня він зможе приймати до 500 людей.

У Львові вчора, 20 листопада, відкрили оновлений сервісний центр із видачі закордонних паспортів державного підприємства «Документ». Щодня він зможе приймати до 500 людей, а це втричі більше, ніж дозволяв старий центр обслуговування громадян.

Оновлений «Паспортний сервіс» розташований у центрі міста на вулиці Юліуша Словацького, 1, в історичній будівлі Головпоштамту. Оформити закордонний паспорт у ньому можуть не тільки жителі міста Лева, а й люди з інших районів та областей.

Здати необхідні документи, сфотографуватися, залишити свій електронний підпис і відбитки пальців можна одразу у 18 робочих місцях на другому поверсі будівлі. На видачу документів працює ще чотири вікна.

Прес-секретар ДП «Документ» Володимир Поліщук розповів, що раніше тут були величезні черги на оформлення паспортів. Але за рахунок розширення адміністрація вирішила цю проблему.

Окрім закордонного паспорта, в Центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс» усі охочі можуть оформити договір страхування, довідку про несудимість, апостилювати будь-які документи. А зареєстровані в Галицькому районі міста львів’яни мають змогу отримати тут «ID»-картки. Значними перевагами нового центру є безкоштовний «Wi-Fi», ігровий майданчик для діток і облаштування зручної зони очікування.

Про це повідомили сьогодні, 21 листопада, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів