Семимісячний хлопчик загинув унаслідок ДТП неподалік Львова

09:00 12 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У неділю, 11 червня, о 13:47 на автодорозі «Київ-Чоп» (на її ділянці «Західний обхід Львова») поблизу готелю «Катерина» в селі Солонка в Пустомитівському районі зіткнулися «Chevrolet Niva» та «Mazda 626».

За кермом легковика «Chevrolet Niva» перебував житель селища Славське в Сколівському районі 1988 року народження, а за кермом легковика «Mazda 626» – житель села Давидів у Пустомитівському районі 1984 року народження. Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля «Mazda» – семимісячний хлопчик. 

Медики госпіталізували в стані середнього ступеня важкості у 8-му львівську міську клінічну лікарню пасажирку автомобіля «Mazda» 1983 року народження – жительку села Давидів, а в міську дитячу клінічну лікарню – пасажира автомобіля «Mazda» 2013 року народження й пасажирку автомобіля «Mazda» 2008 року народження, які після надання необхідної медичної допомоги за бажанням батьків були відпущені під наглядом родичів додому.

Про це повідомили сьогодні, 12 червня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів